TOIMITUSEHDOT


Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteita myy SaijaDesign, Y-tunnus 218073-9. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (Suomi alv 24%). Kansainväliset asiakkaat ovat vastuussa kohdemaansa tulleista, maksuista ja veroista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskustannusten muutoksiin.

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksen tekijän täytyy olla täysi-ikäinen tai hänellä täytyy olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Tilaaja voi halutessaan rekisteröityä kaupan asiakkaaksi, mikä nopeuttaa tilausten tekemistä.

Kauppias ottaa oikeudekseen perua tuotetilauksia tai sen osia, jos on tapahtunut inhimillinen virhe. Jos haluat kuitenkin ostaa virheellisesti syötetyn tuotteen, ota yhteys asiakaspalveluun saija@saijadesign.com. Virheellisissä tilauksissa kauppias ottaa yhteyttä ostajaan heti virheen huomaamisen jälkeen.


Maksaminen ja maksutavat 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


Tuotteiden toimitus

Asiakas vastaa siitä, että tilauksen osoitetiedot ovat oikein ja voimassaolevat. Lähetykset toimitetaan Suomen Postin kautta kirjepostina. Tilatut tuotteet lähetetään 1-4 seuraavan arkipäivän aikana. 

Kaupassa myytävien tuotteiden määrät pyritään pitämään ajan tasalla. Jos tästä huolimatta jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoittaa kauppias tästä välittömästi. Halutessasi koko tilaus lähetetään heti puuttuvan tuotteen saamisen jälkeen ja tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.


Toimitusmaksut:

Kirjepostina Suomeen 3,50 €

Suuremmille tilauksille on Postista noudettava paketti-vaihtoehto (S- tai M-paketti, hinta 5,90 euroa), joista toimitetaan asiakkalle lähetystunnus, jolla voi seurata lähetystä.


Myyntialue

Verkkokaupan tuotteita toimitetaan ehtoihin kirjattujen kulujen mukaisesti Suomen alueelle. Toimitus Suomen ulkopuolelle voidaan kuitenkin hoitaa sovitusti. Laita tiedustelua tuotteiden ulkomaan toimituksesta sähköpostiin osoitteeseen saija@saijadesign.com


Palautus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa. Jos tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: saija@saijadesign.com. Palautetun tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa kuin lähetettäessä. Asiakas vastaa palautuksen kuluista. Virheettömän tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle n. viikon kuluessa tuotteen saapumisesta. Toimitusmaksua ei palauteta asiakkaalle. 

Jos tuotteen käyttöön liittyy jotain palautetta (se rikkoutuu käytössä pian tai muuta vastaavaa), niin ota yhteyttä ylläolevaan asiakaspalvelun sähköpostiin.

HUOM! Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista paketin kunto ja sen mahdolliset vauriot jo lähetyksen noudon yhteydessä. Mikäli huomaat, että lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus välittömästi postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen uuden tuotteen toimituksen sopimiseksi. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.. Huomioithan, että palautetun tuotteen on oltava käyttämätön.

Force Majeure

Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.


Yhteystiedot

Kaikki tilauksiin liittyvät tiedustelut voi lähettää asiakaspalvelun sähköpostiin saija@saijadesign.com